Median artikkelit

Elsan Ekopajan porukasta ja tuotteista on kirjoitettu mediaan.Tässä verkkoartikkeleita luettavaksi: 
Saippuakauppias
https://www.posti.fi/fi/yrityksille/vinkit-ja-caset/verkkokauppa/elsan-ekopajan-saippuat-matkaavat-asiakkaan-luo-vastuullisesti"Elsan Ekopajan ekologiset tuotteet halutaan kuljettaa ympäristöystävällisesti. Pieni yritys arvostaa Postin selkeitä ja kiinteitä hintoja, jotka helpottavat kustannusten ennustamista."
https://businessheinola.fi/surusta-syntyi-elsan-ekopaja-ja-kolmen-naisen-uusi-tyoura/"Heinolalainen Mari Tiira on todistanut, että elämän suurimmasta surusta; oman lapsen menettämisestä voi selvitä jatkamalla elämää kokonaan uusista lähtökohdista."
https://www.itahame.fi/paikalliset/3883709"Siltakadun saippuakauppiaaksi ryhtynyt Mari Tiira löysi surutyönsä kautta tilaa luovuudelle" (vain lukijoille)
https://heinolanuutiset.fi/avoimet-ovet-elsan-ekopajalla/ Heinolan Vuohkalliossa toimiva Elsan Ekopaja on mukana Suomalaisen Työn Liiton lokakuun ensimmäisellä viikolla järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa. Viikon tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta.
https://www.heinola.fi/ajankohtaista/ymparistoviikko-nakyi-heinolan-torilla/ Ympäristöviikon kunniamaininnan tänä vuonna sai Elsan Ekopaja. Perustelut kunniamaininnalle: Elsan Ekopaja tuottaa käsityönä ekologista saippuaa, kosmetiikkaa ja siivoustuotteita. Ekopaja tekee yhteistyötä kotimaisten tuottajien kanssa, hankkii raaka-aineensa vastuullisesti ja kestävästi. Ekopajan ohjaaviin arvoihin kuuluu muun muassa suomalaisen luonnon ja sen antimien kunnioittaminen, kulutuksen vähentäminen, kierrätyksen maksimointi ja omavaraisuus. Elsan Ekopajan työ ekologisten tuotteiden parissa omalta osaltaan edistää luonnonmonimuotoisuuden säilymistä. Elsan Ekopajalta oli kunniakirjaa vastaanottamassa Mari Tiira, Jenni Äijälä, Maryna Smyhova ja Minna Toiviainen.
https://issuu.com/kummit/docs/kummit-lehti_4_2021/s/14695763
Nallen hunajasaippua
Perheen pieni Elsa-tytär menehtyi harvinaiseen sydänsairauteen, jota hoidettiin ensin Päijät-Hämeessä ja sen jälkeen HUSin Uudessa lastensairaalassa. – Vaikka lopputulos hoidon suhteen ei ollut paras mahdollinen, niin kiitoksena Elsan saamasta huippuhoidosta suunnittelin saippuan, jonka tuotosta viidennes ohjataan Kummien työhön. 
https://www.iitti.fi/paijat-hameen-liitto-ilmastokumppanuuksia-solmitaan-paijat-hameessa Elsan Ekopaja Heinolasta on jo lähtökohtaisesti perustettu ilmasto- ja ympäristöasiat keskiössä ja heillä on suuret tavoitteet pieneksi toimijaksi, Mari Tiira kertoo: ”Pyrimme muuttamaan ihmisten kulutustottumuksia saippuapala kerrallaan. Luomme myönteisen kuvan palatuotteista ja samalla levitämme tärkeää viestiä ekologisuudesta.” Tiiran mukaan he lähtivät innolla mukaan ilmastokumppanuuteen ja toivovat hyötyvänsä kumppanuudesta käytännön tasolla, muun muassa saavansa vinkkejä tuotannon ilmastovaikutusten pienentämiseksi entisestään.
https://businessheinola.fi/elsan-ekopaja-sydamellista-saippuakauppaa-ja-pienia-arkisia-valintoja-huomisen-puolesta/ “Elsan Ekopaja on syntynyt suurin tuntein ja jatkaa toivon tuomista maailmaan.”
https://www.visitheinola.fi/kohde/saippuakahvila/ Elsan Ekopaja Saippuatehtaanmyymälän esittely.
Median yhteydenotto: Soita numeroon 050 336 1993 tai täytä seuraava lomake, olemme pian yhteydessä.

Ota yhteyttä