Palasaippua

5 syytä miksi käsien ja vartalon pesuun kannattaa käyttää palasaippuaa?

1. Palasaippualla peseminen on helppoa. 

Pehmeästi tuoksuvat ja esteettisen kauniit Elsan Ekopajan palasaippuat kannattaa hieroa suoraan iholle. Pala käteen ja vettä hanasta. Saippuat vaahtoavat runsaasti ja vaahdon levittäminen on ihanaa. Palasaippuaa ei voi vahingossa annostella liikaa, kuten pullosta. Saippuaa kuluu juuri se määrä, kuin tarve on sillä hetkellä. Pala ei kaatuessaan valu tyhjäksi, eikä etenkään aiheuta reppuun valumakatastrofeja, kuten nestemäiset pullosaippuat. 

2. Palasaippua ei sisällä vettä tai säilöntäaineita.

Sinun ei tarvitse kantaa kaupasta mukanasi vettä tai muovipulloja. Maailma on jo valmiiksi kuormitettu turhalla öljyperäisellä muovilla ja meret pullottavat elämää tuhoavasta mikromuovista. Elsan Ekopajan palasaippua pakataan 100% kierrätettävään materiaaliin, kotimaisesta puusta valmistettuun kartonkiin tai maissista valmistettuun muoviin.
Tavallinen nestesaippua sisältää enimmäkseen vettä ja synteettisiä peseviä aineita. Nestesaippuaan lisätään myös aina säilöntäaineita, joille moni saattaa olla herkistynyt ja siksi iho oireilee ja kutisee. Vaihtamalla pullot paloihin, on sinunkin helppo kokeilla, koetko 

3. Palasaippua on riittoisaa.

Yksi palasaippua saattaa korvata jopa 3 pulloa nestesaippuaa elämänsä aikana. Joudut siis ostamaan uuden palan harvemmin, ja näin säästät myös selvää rahaa. 

4. Palasaippua ei kuivata.

Elsan Ekopajan palasaippuat valmistetaan perinteisellä kylmäprosessimenetelmällä. Menetelmässä kemiallinen saippuoitumisprosessi tapahtuu passiivisesti itsestään. Menetelmän etuna on se, että pystymme määrittämään helposti hoitavien kasviöljyjen määrän saippuassa. Menetelmän avulla saippuaan muodostuu myös luonnollista glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa pesun aikana. Elsan Ekopajan palasaippua paitsi pesee, myös hoitaa ihoa. 
palasaippua

5. Palasaippua on hygieeninen ja pesevä.

Vaikka palasaippualla pestään likaisia ihonkohtia, sen pinnalla ei elä bakteereja. Palasaippuan PH on lievästi emäksinen, n 9-10. Mikrobit eivät kasva palasaippuan pinnalla juuri sen emäksisyyden ansiosta. Kun pidät palasaippuasta huolta niin että se pääsee ilmavasti kuivumaan käyttökertojen välillä, niin pala pysyy hygienisenä ja kovana. Suosittelemme saippualle sopivia alusia, erityisesti Elsan Ekopajan tuotteille kehitettyjä Petronella Design saippua-alusia, jotka valmistaa käsityönä Heinolalainen naisyrittäjä Petriina. Soap buddy tuotteilla ja annat palan kuivua kunnolla käyttökertojen välillä, sinulla on loistava mahdollisuus pitää tauteja aiheuttavat mikrobit loitolla ihostasi. 
 
Elsan Ekopajan palasaippuat ovat täynnä kotimaisia, tarkkaan valikoituja, lähituottajien rakkaudella kasvattamia raaka-aineita. Kokeile sielukkaita Elsan Ekopajan palasaippuoita täällä:
 
 
Tässä lisälukemista sinulle, joka haluat tietää palasaippuoiden hygieenisyydestä lisää: 
Iltasanomat terveys: Onko palasaippua epähygieeninen?
Palasaippualla on joidenkin mielissä epähygieeninen maine, mutta onko siinä mitään perää?
https://www.is.fi/terveys/art-2000006481960.html
Muhiiko palasaippuassa märkäbakteerien kasvualusta? Testasimme, kuinka paljon saippuaan kertyy bakteereja viikossa. Ylen artikkeli.
https://yle.fi/a/3-10991976

Palasaippuan valinta:

Kuinka löydät Elsan Ekopajan palasaippuoista sinulle sopivimman palan?
Jokainen pala on suunniteltu iholle hellävaraiseksi. Elsan Ekopajan palasaippuat eivät kuivata ihoa. Paloissa on kuitenkin eroja niin tuoksuissa, koostumuksissa, kuin ulkonäössä ja tuoksuissa. 

Vuohenmaitosaippuat kuivan ja ikääntyvän ihon avuksi.

Elsan Ekopaja valmistaa ihania ja helliviä vuohenmaitosaippuoita. Vuohenmaito lisätään saippuaan sen ravitsevien ja rasvoittavien ominaisuuksien takia. Asiakkaamme ovat kertoneet seuraavaa tapahtuneen, kun he ottivat vuohenmaitosaippuan käyttöön:
*Käsien pesu ei enää kuivattanut käsiä
* Sormenpäät lakkasivat halkeilemasta ja kuoriutumasta
*Iho alkoi näyttää nuoremmalta ja terveemmältä.
* Voidetta tarvittiin harvoin, koska iho pysyi kosteutettuna ja kosteutettuna.
Elsan Ekopaja saa vuohenmaitonsa tuoreeltaan Porttikustan luomutilalta Pertunmaalta. Porttikustalla asustaa myös valkoinen lemmikkivuohi Mimmi, joka on myös antanut nimensä Mimmi-kutun maitosaippualle. 
Elsan Ekopajan valikoimista löytyy 2 vuohenmaitosaippuaa:
Mimmi.Kutun maitosaippua

Mimmi-kutun maitosaippua. 

8,90€ 

Mamman Mansikkamaitosaippua

Mamman mansikkamaitosaippua

8,90€

 

Suolasaippuat

Elsan Ekopajalla jokaiseen palaan lisätään hieman hienoa merisuolaa. Merisuola auttaa palojen leikkaamisessa ja antaa napakkuutta.
Valmistamme myös suolasaippuoita. Suolasaippuoiden massasta puolet on hienoa merisuolaa.
Suolasaippuan huippuominaisuudet:
-Suolasaippua syväkosteuttaa imemällä osmoottisesti ihokudoksesta kosteutta.
-Suolasaippua desinfioi miedosti ja poistaa hienhajun mm. kainoloista todella tehokkaasti.
-Suolasaippuaa käytettäessa saa ylellisen spa-elämyksen. 
-Suolasaippua on hellä iholle, sillä siinä on reilusti ylirasvoitusta ja iholle jäävää kosteuttavaa kasviöljyä.
-Suolasaippua on ehdottoman kova ja hitaasti liukeneva pala, joka kestää pitkään.
-Elsan Ekopajan suolasaippuat vaahtoavat myös kylmässä vedessä
Saatavilla raikkailla eteerisillä öljyillä maustettuna, ja tuoksuttomana. 

Avanto suolasaippua

Avanto suolasaippua

8,90€ 

Kumpeli suolasaippua

Kumpeli suolasaippua

8,90€

Lumi suolasaippua rasiassa

Lumi suolasaippua rasiassa

11,90€

Luonnon omia teho-aineita sisältävät vegaaniset käsi-ja vartalosaippuat:

Elsan Ekopajan kasvimaalla kasvanut Kehäkukka päätyy erityisen herkän ihon palasaippuaan. Keijukaisen kehäkukkasaippuaan ei ole lisätty väriä tai tuoksua, vaan sen ominaistuoksu on pehmeä ja luonnollinen. Keijukaisen kehäkukkasaippua sopii myös vauvan iholle hoitavaan pesuun. 
Lentiiran aitoa hautatervaa sisältävä Pehtoorin tervasaippua on kestosuosikkejamme. Tervasaippua sopii herkän ja tulehtuneen ihon pesuun, sen desinfioivien ja tulehdusta alentavien luonnollisten ominaisuuksiensa vuoksi. 
Mustikkametsäsaippua on kauniisti marmorikuvioitu aromaterapeuttinen saippua. Sen luonnollinen tuoksu rauhoittaa ja maadottaa pesun aikana. 
Keijukaisen Kehäkukkasaippua

Keijukaisen kehäkukkasaippua

8,90€ 

Pehtoorin tervasaippua

Pehtoorin tervasaippua

8,90€

Mustikkametsäsaippua

Mustikkametsä saippua

8,90€

löysitkö jo Elsan Ekopajan valikoimasta sinulle sopivan palasaippuan? Lisäkysymyksissä otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (arkisin 8-16) p. 050 336 1993 tai verkkokaupan chätissä. 

Tuotesarja joka syntyi omiin tarpeisiin

Oman lapsen herkälle iholle alkoi syntyä tuotteita jotka toimivat nyt monien atoopikkojen ja herkistyneiden apuna kautta maan. Lue lisää mistä kaikki sai alkunsa.

Lue tarina