Brändisaippua Slim

Vastuullinen jakolahja yrityksille. Pala puhtaampaa huomista. 

Yrityksesi arvojen mukainen, tuoksuva ja ihoa hellivä saippualahja messutuotteeksi, asiakaslahjaksi, hotellisaippuaksi tai matkamuistoksi.   

Elsan Ekopaja Brändisaippua Slim

Pienet saippuasiivut syntyivät aluksi sivutuotteena Elsan Ekopajan tuotannossa. Yksi toimintaperiaatteemme on Zero waste ja maksimaalinen kierrätys. Nämä periaatteet ovat tuottaneet meille idean ns. käyntikorttisaippuasta jota olemme käyttäneet omana tuotteena jo pitkään. 

Valtavan kysynnän vuoksi muotoilimme siivut nyt myös sinun yrityksesi valikoimiin. Voit valita mistä Elsan Ekopajan saippuasta haluat oman lahjatuotteesi tehtävän. Alla on lueteltu saippuat joita tuotamme perustuotannosta ja joista saat helposti myös pienemmän määrän haluamaasi saippuaa brändillesi. Erillisistä toiveista teemme myös muita valikoiman saippuoita Slim tuotteena, silloin minimitilausmäärä on 225 kpl.

Voit valita tuoksuvan tai tuoksuttoman vaihtoehdon. Saippua on siis ohuehko siivu ns. normaaleista paloistamme. Sen paino on n. 20g ja saippualla peseytyy useita kertoja, vähintään 20 kertaa, lähemmäs 50 kertaa.. 

Kauniit kuviot ja saippuan värit näkyvät vyötteen alta upeasti ja voivat kuvastaa brändisi arvoja. 

Valittavanasi on seuraavat saippuat:

Palasaippua

 

 Mustikkainen brändisaippua

1. Mustikan ja kuusen tuoksuinen saippua

Brändisaippua slim

2. Piparmintun ja eukalyptuksen 

tuoksuinen suolasaippua

Mansikka Brändisaippua

3. Mansikan ja kerman tuoksuinen vuohenmaitosaippua

4. Tervasaippua

Brändisaippua karpalo

5. Karpalon tuoksuinen

oliiviöljysaippua

Kehäkukka saippua Brändi

6. Tuoksuton kehäkukkasaippua

Brändisaippua hunaja

7. Hunajasaippua

Brändisaippua kumpeli

8. Tuoksuton suolasaippua

 

 

 

Saippua peitellään biomuoviseen kutisteeseen hygienian ja myös käyttömukavuuden vuoksi. Jätämme muoviin pienen ilmareiän josta tuoksu pääsee ulos. 

Brändisaippua Slim

Vyötteessä saat vapaasti käyttää Brändisi logoja, värejä ja kertoa tarinaa yrityksestäsi. Molemmat puolet ovat käytössäsi. Yhteen kulmaan varataan paikka saippuan tiedoille ja mainitaan valmistaja (Kosmetiikkalainsäädännön vaatimus). 

Olisiko sinunkin jo aika nostaa yrityksesi vastuullisuusimagoa kotimaisella avainlipputuotteella joka syntyi arvostuksesta suomalaista luontoa ja sen monimuotoisuutta kohtaan? 

Ota meihin yhtettä ja jutellaan lisää. Terveisin Mari ja Jenni, Elsan Ekopajan yrittäjät. 

 

 

Ota yhteyttä