Brändätty saippuatuote

Elsan Ekopaja tuottaa yrityksille ja yhteisöille brändättyä saippuaa. Olemme valmistaneet kolmea eri saippuareseptiä pyöreään muotoon, jolloin saamme tuotteen muokattua brändin mukaisesti helposti purkkiin kiinnitettävän tarran avulla.

 

Lumi-suolasaippuan raikas tuoksu ja kosteuttava koostumus antaa yrityksestäsi raikkaan ja vastuullisen mielikuvan. Lumi suolasaippuassa on käytetty eukalyptuksen ja piparmintun eteerisiä öljyjä. 

Musta jääkiekon muotoinen saippua sopii sporttiseen menoon. Aktiivihiilisaippua pesee hien ja hajut pois niin hiuksista, kasvoilta kuin vartaloltakin. Jääkiekkosaippua tuoksuu piparmintun, eukalyptuksen ja sitruunan raikkaalta yhdistelmältä. Tämä saippua antaa yrityksestäsi tai joukkueestasi nuorekkaan ja raikkaan mielikuvan. Saippuan pintaan voidaan toiveen mukaan leimata myös logo. Rasian tarran voi suunnitella itse, tai jättää se meidän tehtäväksemme.

Maapallosaippuamme on kuin taideteos. Tämä mustikalta ja metsältä tuoksuva saippua on aromaterapeuttinen ja kaunis. Globe soap saippua sopii kaikille yrityksille, jotka vaalivat ekologisia arvoja. 

 

Tässä muutama esimerkki brändisaippuoista kautta Elsan Ekopajan historian:

Salpausselän juhlakisoihin 2023 suunniteltiin lumipallosaippua kahdella eri rasialla ja tarralla. Nämä olivat myynnissä hiihtomuseon museokaupassa.

Apulanta oy suunnitteli kanssamme tämän mustan aktiivihiilisuolasaippuan. Saatavilla Apulannan omassa verkkokaupassa ja Elsan Ekopajan tehtaanmyymälässä.

Hidasta elämää yhteisölle suunniteltiin oma kaunis saippua. Saippua sujautettiin kuoreen, jonka Hidasta elämää suunnitteli. 

Kiinnostuitko? Löysitkö sivulta mitä etsit?

Ota ihmeessä meihin yhteyttä ja jutellaan lisää. Me Elsan Ekopajan yrittäjänaiset keksimme kyllä ratkaisun sinunkin yrityksesi vastuulliseen brändituottevalikoimaan.

Elsan Ekopajan yrittäjät Mari ja Jenni

Pyydä tarjous brändisaippuasta tällä lomakkeella:

Ota yhteyttä