Tapahtumakalenteri

Elsan Ekopaja järjestää tapahtumia, sekä osallistuu messuille ja tapahtumiin.

 

Vuoden 2024 tulevat tapahtumat:

Yhdessä Enemmän Yritysmessut  Heinolan Kailas talossa 13.-14.4.2024

Tämä lämminhenkinen tapahtuma kokoaa saman katon alle koko Heinolan alueen yrittäjäkaartin. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. 

 

20.-21.4. Lemmikki-messut Helsingin Messukeskuksessa.

Lemmikkimessut Helsinki on tapahtuma, joka kokoaa yhteen eläinten ystävät ja lemmikkieläimet. Viikonlopun aikana tapahtumassa esittäytyvät karvaiset, höyhenpukuiset, suomulliset ja suomuttomat lemmikit – ihasteltavaa riittää monen hallin täydeltä! Tapahtumassa löytyy ohjelmaa ja tietoa niin alan harrastajille kuin lemmikin hankintaa suunnitteleville. Kevään 2024 messuilla luvassa paljon uutta ja mielenkiintoista, muun muassa pentunäyttely, kissanäyttely, marsunäyttely, estekanit ja kepparit! Eläinesittelyjen, näyttelyiden ja erilaisten kilpailujen lisäksi tarjolla on eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluja sekä tarvikkeita. Tule tapaamaan alan ammattilaisia Lemmikkimessuille, nauttimaan vauhdikkaista lajiesityksistä sekä tietysti paijaamaan eläimiä!

Elsan Ekopajalta mukana Jenni ja Johanna sekä tottakai Elämäni koirat tuoteuutuudet!

Kansainväliset Erämessut Riihimäellä 7-9.6.2024

Kansainväliset Erämessut on Suomen vanhin ja suurin eräalan tapahtuma. Metsästyksen, kalastuksen ja retkeilyn aktiiviset harrastajat kokoontuvat Nuotiopiirille kuulemaan eräalan viimeisimmät kuulumiset ja tapaamaan alan asiantuntijat. Tunnelmaa, tietoa, taitoa, uutuustuotteita ja runsaasti ohjelmaa on tarjolla koko perheelle. Riihimäen Erämessuihin on tutustunut vuodesta 1972 lähtien jo yli miljoona kävijää.

Messupäivät 7.–9.6.2024. Aukioloajat:

Perjantaina 10–18

Lauantaina 10–18

Sunnuntaina 10–17

Elsan Ekopajalta mukana Jenni. Pisteemme löytyy aivan Nuotiopiirin vierestä. Pisteellä vierailee myös Forest Bath retkeilysarjan kummisetä Joppe Ranta eli Retkinikkari, joka yhdessä Mikko Peltsi Peltolan kanssa juontaa koko tapahtuman ajan Nuotiopiiriltä käsin.

 

 

Tuotesarja joka syntyi omiin tarpeisiin

Oman lapsen herkälle iholle alkoi syntyä tuotteita jotka toimivat nyt monien atoopikkojen ja herkistyneiden apuna kautta maan. Lue lisää mistä kaikki sai alkunsa.

Lue tarina