Saippuatehtaan myymälä Heinolassa

SaippuatehtaanmyymäläSaippuatehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Heinolassa, Aivan Pohjoisen moottoritien liittymän läheisyydessä, osoitteessa Vuohkalliontie 9, Heinola. Sijaintimme on hieno, sekä saippuanvalmistuksen, että logistiikan kannalta. Sijainti on myös oivallinen, mikäli haluat matkasi varrella etelästä tai pohjoisesta tulla tapaamaan Saippuatiimin jäseniä ihan livenä, ja aistimaan tätä pehmoista käsityötunnelmaa. 

Saippuatehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälästämme löydät kaiken, mitä Elsan Ekopajalla on tarjolla. Osaa tuotteista et löydä edes verkkokaupastamme. Esimerkiksi Heinolalaiselle yhtyeelle, Apulannalle suunnittelemamme upea aktiivihiili-suola saippua löytyy vain ja ainoastaan Elsan Ekopajan tehtaanmyymälästä, sekä Apulannan omilta myyntikanavilta. 

Apulanta saippua Apulanta saippua on Tehtaanmyymälän erikoisuus. 

Puodista löydät myös onnittelukortteja, käsinvalmistettuja koruja ja valmiita lahjaratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.

Saippuatehtaanmyymälä on avoinna silloin kun tiimi on töissä, eli arkisin MA-PE klo 10-16.

Saippuatehtaanmyymälä

 

Jos satut ajamaan Heinolan ohi muina aikoina, löytyy melkein koko Saippuamallistomme myös lähiruokatori Heilasta, aivan Moottoritien liittymän kauppakeskittymästä. Heilan aukioloajat ovat laajemmat, ma-to klo 10-18, pe 10-19, la klo 10 – 16, su 11 – 18.

Myymälän historiaa

Elsan Ekopaja on kasvanut jonkin verran pienestä puodista Heinolan Siltakadulla. Luovuimme Puodista jo samana keväänä-21. Avasimme uuden kahvilan Heinolan juuri avattuun Perhepuistoon, ja paikan nimeksi tuli Saippuakahvila. Kesä kahvilassa oli hurjan hauska ja olimme kovin innoissamme. Talven aikana järjestimme Saippuakahvilassa lasten synttärikutsuja, jossa oli ohjattua saippuanvalmistusta ryhmille.

Saippuakahvila

Vuoden -22 vaihtuessa olimme kuitenkin isojen päätösten edessä. Palasaippuoidemme menekki alkoi olla sen verran suurta, että tarvitsimme isommat ja asianmukaisemmat valmistustilat. Samalla oli mietittävä, onko meillä enää resursseja ylläpitää kahvilaa samalla kun saippuanvalmistus alkoi olla päätoimisempaa. Päädyimme siihen, että lopetamme kahvilatoiminnan, ja keskitymme ainoastaan saippuan ja kosmetiikan valmistamiseen. 

Muutto

Nykysiin tiloihin Vuohkallion teollisuusalueella muutimme keväällä -22. Remontoimme 90 neliön tilat ja olimmekin puoli vuotta onnellisia, kunnes seinät tulivat jälleen kerran vastaan. Saippuaa piti valmistaa aina kovempaan tahtiin ja tilat loppuivat nopeasti kesken.

Syksyllä -22 pääsimme laajentamaan entistä enemmän, mutta onneksi ihanan naapurimme avustuksella, meidän ei tarvinnut enää muuttaa, vaan saimme laajennukselle ison tilan aivan seinän takaa. Nykyään tilamme on 220 neliötä ja erittäin toimivat tarkoitukseemme. 

Samoihin tiloihin saimme mahtumaan myös viihtyisän Saippuatehtaanmyymälän.Tehtaanmyymälämme ohessa on myös toimistomme ja palaveripaikkamme. Tämä teollisuushalli on tällä hetkellä kaikki, mitä tarvitsemme. Meillä on vielä reilusti kasvunvaraa näissä tiloissa, ja toivomme, ettei meidän enää tarvitisisi muuttaa näistä tiloista pois.  

Liity Elsan Saippuaklubiin

Saat ensitilauksestasi 10% alennuksen. Lähetämme sinulle
tarinoita ja tarjouksia sähköpostiisi n. 2 kertaa kuukaudessa. Ansaitset myös
mahdollisuuden olla mukana uutuustuotteiden testiryhmissä ja tuotepakettien
arvonnassa 4 kertaa vuodessa. Seuraava arvonta 18.12. jolloin arvomme VUODEN
SAIPPUAT!

Tuotesarja joka syntyi omiin tarpeisiin

Oman lapsen herkälle iholle alkoi syntyä tuotteita jotka toimivat nyt monien atoopikkojen ja herkistyneiden apuna kautta maan. Lue lisää mistä kaikki sai alkunsa.

Lue tarina

Liity Elsan Saippuaklubiin

Saat ensitilauksestasi 10% alennuksen. Lähetämme sinulle tarinoita ja tarjouksia sähköpostiisi n. 2 kertaa kuukaudessa. Ansaitset myös mahdollisuuden olla mukana uutuustuotteiden testiryhmissä ja tuotepakettien arvonnassa 4 kertaa vuodessa.