Hae jälleenmyyjäksemme

Hei sinä ekokauppias, verkkokauppias, luontaistuotekauppias, yrittäjä, apteekkari, kampaaja, kosmetologi, ripsiteknikko, matkamuistomyyjä, hieroja, kylpylänpitäjä, museokauppias, kosmetiikkakauppias, lemmikkeläinkaupan omistaja, trimmaaja, koirahieroja...

Haluaisitko toimia suloisten, suosittujen ja toimivien ekotuotteidemme jälleenmyyjänä?

Elsan Ekopajan tuotteita pääset myymään helposti ja vaivattomasti. Meillä on sinulle mukava kate ja pajon ilmaista materiaalia helpottamaan myyntityötäsi. Minimi tilausmäärä on kohtuullinen ja tilaaminen tapahtuu helposti täällä verkkokaupassamme.

Mitä jälleenmyyjämme ovat mieltä?

Lillin ripsipaikka, Haapajärvi

"Otin Elsan Ekopajan tuotteet myyntiin mun pieneen ripsipaikkaan viime syksynä ja oon ollu niin ilonen niistä! Mun liike sijaitsee Haapajärvellä ja halusin myyntiin ripsituotteiden lisäksi jotain pientä, Suomessa valmistettua, värikästä, sekä ennen kaikkea toimivaa kampetta ja Elsan Ekopajan palatuotteet täyttää nämä kaikki kriteerit!

Asiakkailta on tullu ihanaa palautetta niin tuotteiden tuoksusta ja koostumuksesta, kuin niiden toimivuudestakin! Yhteistyö Elsan Ekopajan porukan kanssa on ollu sujuvaa ja heihin on helppo ottaa yhteyttä. Eikä ikinä oo ollu tunnetta, että olisin jotenki vaivaksi jos oon laittanu viestiä! Arvosanaksi antaisin niin asiakaspalvelulle, kuin tuotteillekkin 5/5!" 

Tutustu Lillin ripsipaikkaan

Tuula Natunen- Mustolanmäen navetan vintti

"Olen Tuula ja toimin myös näiden aivan ihanien Elsan Ekopajan tuotteiden jälleenmyyjänäihana kun pääsin osaksi tähän toimintaan ja markkinoimaan näitä tuotteita. Tässä kuvassa meidän perheen kaksi lempi tuotetta ja nämä ovat myös navetan vintin puodin myydyimpiä tuotteita. Toki muitakin Elsan ekopajan tuotteita menee tasaiseen tahtiin.

Nämä tuotteet sopivat erittäin hyvin navetan vintin puodin valikoimaan, koska haluan panostaa mahdollisimman ekologisiin, laadukkaisiin ja käsintehtyihin tuotteisiin. Ja ylipäätään olen tykännyt niin maanläheisestä toiminnasta, yhteydenpito ja toimitukset on toiminut tosi nopeasti. Vieläkin muistan ensimmäisen puhelun kun neuvoteltiin jälleenmyynti jutuista niin puhelun jälkeen hymyilin vielä pitkän aikaaArvosanaksi annan 10"

Mustolanmäen navetan vintti sijaitsee Simanalassa, lähellä Savonlinnaa

Helsingin Olympiastadioni- Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO

"Elsan Ekopajan saippuat ovat Helsingin Olympiastadionilla sijaitsevan urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON kysytyimpiä tuotteita!

Kestosuosikkeja ovat etenkin avantosaippua ja lätkäsaippua, jotka sopivat erityisen hyvin museokauppamme liikunta- ja hyvinvointiteemaan. Yleensä asiakkaamme ihastelevat tuotteiden hurmaavaa tuoksua ja kaunista paketointia, mutta näiden lisäksi he myös arvostavat tuotteiden kotimaisuutta ja vastuullisuutta. Elsan Ekopajan saippuat ovat muodostuneet myös henkilökuntamme suosikkituotteiksi - saippuoita ostetaan sekä omaan käyttöön että lahjaksi. Viisi tähteä Elsan Ekopajalle koko meidän tiimiltämme! Emme malta odottaa uutuustuoksuja ja -tuotteita🙂"

- Juliaana Paappanen, TAHTO SHOP tuotevastaava. 

Elsan Ekopajan jälleenmyyjäksi ryhtyminen on helppoa. Sinun tulee vain luoda itsellesi asiakastili ja tukkutunnuksen saatuasi pääset heti tilaamaan tuotteita kauppaasi. 

Hae jälleenmyyjäksi