Saippuatehdas Heinolassa

Saippuatehdas Heinolassa

Tervetuloa!

Kevään 2022 Elsan Ekopaja koko suuria muutoksia. Saimme yrittäjiksi 2 mahtavaa naista, Tiina Murro ja Jenni Äijälä.

Muutokset jatkuivat ja päätimme myös hankkia tuotantoon paremmin soveltuvat tilat. Saippuakahvila sai jäädä osaltamme historiaan ja päätimme keskittyä pelkästään saippuan tuotantoon. Saimme täydelliset tilat aivan Heinolan pohjoisen moottoritieliittymän läheisyydestä, toimintaamme sopivasta teollisuushallista. Remontoimme tilaa oman näköiseksi ja väriseksi ja saippuan valmistukseen toimivaksi. Pääsimme muuttamaan huhtikuussa ja kalusteet löysivät pikkuhiljaa paikkansa. Tuotanto alkoi nopeasti ja pieni puoti nousi ulko-oven läheisyyteen.

Elsan Ekopaja saippuatehtaanmyymälä

Saippuatehdas sijaitsee osoitteessa:

Vuohkalliontie 9, 18200 Heinola

 

Valmistamme saippuat valmistuskeittiössä. Pystymme keittiössä työskentelemään tehokkaasti ja puhtaasti ja hyvin tuulettuvassa tilassa. Lisäksi tiloissa on ilmastointi joka takaa myös valmistajille optimaaliset työskentelyolosuhteet ympäri vuoden. 

Elsan Ekopaja tuotantokeittiö

Saippua leikataan ja kuivatetaan toisessa huoneessa, jossa myös tapahtuu saippuan paketointi ja maailmalle lähetys. 

Elsan Ekopaja leikkaamo

Elsan Ekopaja pakkaamo

Pakkaamohuoneen ulko-oven lähettyville sijoittui luontevasti tehtaanmyymälä. Sieltä myymme koko tuotantoa edulliseen tehtaanmyymälähintaan. Tarjolla on myös ajoittain löytöjä joita et verkokaupastamme saa, mm. 2- laadun saippuaa sekä paikallisia käsitöitä. 

Elsan Ekopaja saippuatehtaanmyymälä

Tervetuloa tutustumaan tehtaaseemme ja tekemään edullisia löytöjä myymälästä!

Ajo-ohje: Käänny A4- moottiritieltä Heinola pohjoinen liittymästä suuntaan Heinola. Liikenneympyrän kohdalta ensimmäinen oikea ABC:n suuntaan. ABC:n liittymästä käänny vasempaan (eli vastakkaiseen suuntaan ABC:stä) ja aja n. 150 metriä. Mutkan jälkeen näet vaalean hallin, jonka päädyssä isolla lukee Elsan Ekopaja saippuatehtaanmyymälä. Auto parkkiin ja sisään.

Olemme avoinna arkisin eli

ma-pe 10-16

ja myös aina kun olemme paikalla.

Jos et liiku meilläpäin aukioloaikana, saippuavalikoimamme on myynnissä myös lähiruokatori Heilassa, eli aivan siinä ABC:n vieressä. 

Toivottavasti näemme pian!

Toivoo Elsan Ekopajan väki.

 

 

Takaisin blogiin

1 kommentti

Joskus näin vanhojen tilojen aikana mainoksen, että järjestitte saippuantekopajoja. Onko sellaisia vielä mahdollista järjestää?

Jaana

Kirjoita kommentti