Ekovarainhankinta palaa takaisin!

Ekovarainhankinta palaa takaisin!

Tätä on kysytty paljon!

Elsan Ekopajan tuottoisa Ekovarainhankinta on siirtynyt takaisin omiin käsiimme. 

Teimme vuoden verran mahtavaa yhteistyötä Pilkkoset-varainhankinnan kanssa, ja saippuamme olivat todella suosittuja sielläkin. Yhteistuumin ja ystävinä, päätimme kuitenkin palata takaisin vanhaan malliimme, eli hoidamme itse varainhankintaryhmien keräykset maaliskuusta -24 lähtien.

Varainhankintaan on valikoitunut suosituimmat tuotteemme, joita on todella helppo myydä sekä jaella. Tuotamme saippuat mielellämme niin pieniin, kuin jättisuuriin  keräyksiin.

IMG_3576.jpg__PID:541d8515-e0d2-4080-925c-d61c469399da

Meitä on Elsan Ekopajalla kolme äitiä ja kuusi lasta. Me äidit ymmärrämme lasten harrastusten ja luokkaretkien tuomat taloudelliset haasteet perheille ja haluamme olla se iloinen, hauska, värikäs ja tuoksuva paketti, jolla tehdään unelmista totta, tiukkanakin talouden aikana. 

Varainhankintamateriaali-223.jpg__PID:33718fd9-3774-483b-8e30-2c771525fe49

Varainhankinta on kanssamme helppoa ja mukavaa. Meiltä saat asiakaspalvelua puhelimitse, sekä ilmaisen aloituspakkauksen, jossa on jokaiselle kerääjälle ihan fyysinen mainos ja keräyslista. Keräyksen yhteyshenkilön töitä helpotamme sähköisellä Exel- koontilistalla, jonka avulla pysytte kärryillä kaikesta. 

Ryhmän ei tarvitse etukäteen sijoittaa rahaa. Maksatta laskun vasta kun kaikki tuottee on jaeltu ja rahat yhteisellä tilillä. Saatte pitää jopa 35% tekemästänne myynnistä.

Nyt onkin hyvä aika aloittaa kevään keräykset, luokkaretket ja kesäleirit lähestyvät. 

Loimme varainhankkijoille omat sivut, joista on helppo esitellä myytäviä tuotteita myös sähköisesti, vaikka watsupin kautta. 

Miten pääsette alkuun varainhankinnassa?

Tehkää päätös yhdessä ja valitkaa yhteyshenkilö, joka on täysi-ikäinen. Yhteyshenkilö täyttää yhteydenottolomakkeen varainhankintasivuillamme ja me olemme yhteydessä heti seuraavana arkipäivänä puhelimitse, lähetämme materiaalin ja pääsette heti keräämään. 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti