6 syytä käyttää Elsan Ekopajan Sheavoita talvi-ihon hoidossa

6 syytä käyttää Elsan Ekopajan Sheavoita talvi-ihon hoidossa

Nyt on juuri sopiva aika kosteuttaa ihoa Sheavoiteella!

Syksyn kääntyessä talveen, alkaa pohjoismainen iho kärsiä kuivuudesta. Pakkasten paukkuessa ulkona, alkaa sisätilojen lämmittäminen. Ilma kuivuu ja ihoa alkaa kiristämään. Suupielet alkavat aueta ja huulet rohtua. Iho huutaa janoisena rasvaista kosteutusta. 

Ratkaisun kuivaan talvi-ihoon tarjoaa Afrikkalainen Karitepuu, jonka hedelmien siemenistä on jo vuosisatoja valmistettu ainutlaatuista Sheavoita. 

Katso Youtubesta, kuinka Sheavoi on antanut asiakkaamme iholle maksimaalisen kosteuden. Ihoa ei enää kiristä, ja meikki levittyy tasaisesti. 

Mitä asiakkaat sanoivat Elsan Ekopajan Sheavoista I love Me messuilla?

Elsan Ekopaja I love me messuilla

Elsan Ekopajan Sheavoi oli messukansan testattavana I love Me messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20-23.10.2023. Palaute oli erittäin mieluisaa. Asiakkaat kysyivät, miksi Elsan Ekopajan Sheavoi ei olekkaan rakeista, vaan pehmeää ja ihanasti levittyvää? Sellaiseen Sheavoihin olimme itsekkin aiemmin törmänneet. Ja täytyy myöntää, että Sheavoin käsittely on aiheuttanut pitkään päänvaivaa Saippuatehtaalla. Olemme kokeilleet erilaisia tapoja sulattaa, vaahdottaa ja purkittaa Sheavoi oikein. Valmistaa tuote niin, että siihen jää kaikki hoitavat ominaisuudet, mutta silti voide on silkkisen pehmeää ja helppo levittää. Saamamme palautteen mukaan tuotekehitys on siis onnistunut, kiitos siitä tuotekehitystyöstä vastaavan Aliisan. 

Mitä on sheavoi?

Sheavoi on kermainen rasva, jota löytyy karitepuissa kasvavista
pähkinöistä Afrikassa. Kerran vuodessa nämä villinä kasvavat puut tuottavat hedelmää. Hedelmät menevät usein villieläinten suuhun, ja sisältä paljastuu hedelmän siemen, sheapähkinä. Hedelmiä kerätään käsin maasta. Pähkinä on hyvin erikoinen, ainutlaatuisen ravitseva ja rasvapitoinen. Sheavoita valmistetaan tästä pähkinästä. 

Sheapuu ja sheavoi

Sheavoi on kiinteää huoneenlämmössä,
mutta sulaa joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa, kuten kookosöljy.
Sheavoi sopii kasvojen iholle, huulille ja koko vartalolle.

Kuusi syytä käyttää sheavoita:

1. Sheavoi sisältää rasvahappoja.

Ne voitelevat ihoa ja  lukitsevat kosteutta ihon sisään.

2. Sheavoi helpottaa iho-ärsytystä.

Se sisältää tulehdusta estäviä aineita, jotka helpottavat ihon rikkoja ja punoitusta. Sheavoita kannattaa käyttää kaikenlaisiin iho-ärsytyksiin,
pieniin palovammoihin, hyttysenpistoihin, auringonpolttamiin, halkeileviin huuliin ja kuiviin käsiin.

3.Sheavoi sisältää kahta iholle tärkeää antioksidanttia:


A-vitamiini
A-vitamiini lisää ihosolujen uudistumista ja tasoittaa ihon pintaa. Se myös täyttää ihoa stimuloimalla kollageenin tuotantoa. Kollageeni lisää ihon kimmoisuutta ja nuorekkuutta. 


E-vitamiini
Sheavoissa on luonnollisesti paljon E-vitamiinia.
Suurin osa siitä on alfa-tokoferolia, jolla on suurin antioksidanttiaktiivisuus.Ihon vastustuskyky vähenee iän myötä, myös liiallisen auringonoton seurauksena. Sheavoin E-vitamiini auttaa ihoa estämällä soluvaurioita ja lisäämällä ihon kosteutta.

Sheavoide Elsan Ekopaja

4. Sheavoide helpottaa eksaaman oireita

Ekseema on yleinen ihosairaus, joka aiheuttaa kutiavaa, punaista ihottumaa. Se altistaa ihoa tulehduksille. Eksaamaihossa ei ole tarpeeksi rasvahappoja. Joissakin tutkimuksissa on todettu, että sheavoi lievitti paremmin ekseeman oireita, kuin parafiinöljypohjaiset tuotteet, joita yleisesti suositellaan ekseeman hoitoon. Tämä voi johtua Sheavoin sisältämästä linolihapoista. Linolihappoa löytyy luontaisesti iholta. Siksi sheavoide sopii luonnolliseen ekseeman hoitoon. 

5. Sheavoide muodostaa iholle myös lievän aurinkosuojan, vastaten SPF 3-4 tasoa. 

6. Sheavoide ei aiheuta allergiareaktiota pähkinä-allergisille.

Vaikka se on tehty karitepuun pähkinästä, Sheavoi sisältää ainoastaan rasvahappoja. 

Mitä tapahtuu, jos käytät sheavoita joka päivä?

Säännöllinen sheavoiteen käyttö auttaa säilyttämään ihon kosteuden, ja tekee ihosta  pehmeän ja sileän. Koska se on täynnä antioksidantteja ja anti-inflammatorisia aineita, se voi myös pitää ihosi kimmoisena. Lisäksi se tuntuu iholla ihanalta.

Käyttökohteet:

Kuivat ihoalueet, kasvot, halkeilevat huulet, jalkapohjat, kädet ja kynsinauhat.

Auringonpolttama iho, hyttysenpistot, pienet ihovauriot.

Luonnon täydellinen anti-age yövoide myös atooppiselle ja ekseema iholle.

Turvallinen lapsille ja vauvojen vaippa-alueen hoitoon. 

Loistava, korjaava ja hoitava koiran tassu- ja kuonovoide

Käyttöohje: Ota nokare sheavoita purkista. esim. spaattelilla tai lusikalla. Lämmitä sheavoita hieromalla sitä sormien välissä. Levitä lämmitetty sheavoi iholle.  Tämä voide ei sisällä säilöntäaineita, katso purkista säilyvyysaika. Säilytä purkki huoneenlämmössä kuumalta auringonvalolta suojassa.

Käyttövinkki: Pese kasvot Porkkana-kaura kasvosaippuan kermaisella vaahdolla ja huuhtele ja taputtele pyyhkeellä kuivaksi. Viimeistele pehmoinen lopputulos Sheavoiteella. Toimii sekä ikääntyneen iholle että tulehtuneelle akne-iholle loistavasti. 

Katso Elsan Ekopajan youtube-kanavalta, kuinka asiakkaamme hoitaa akne-ihoaan porkkana-kaura kasvosaippualla ja sheavoiteella tehokkaasti.

 

 

Taltuta sinäkin kuiva talvi-ihosi Elsan Ekopajan Sheavoiteella. 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti