Missä voisimme tavata Joulun alla?

Missä voisimme tavata Joulun alla?

Pikkutonttu
Hei Elsan Ekopajan ystävä! Pieni Juho-poika näkee jo tonttulakki-miehiä ikkunoiden takana! Joko sinunkin tunnelmasi kääntyy mukavaan joulunaikaan?
Meillä Elsan Ekopajalla on jo tovi valmisteltu joulua. Puotimme on saanut aivan uudenlaisen ja väljän asiakastilan ja tehtaalle on myllätty uusia varastotiloja. Kovin meillä onkin ollut kiirettä niinkuin tonttumiehillä aina joulun alla. 
Elsan Ekopajan puoti
Elsan Ekopajan puoti
Puoti on suunniteltu nyt miellyttäviä elämyksiä varten. Suunnittelimme oman maailman kaikille asiakkaille: Miehisille, naisellisille, eläimellisille, lapsellisille, siivoushenkisille tai siivousinspiraatiota kaipaaville, varainhankkijoille sekä yrittäjille. Puotiin kannattaa tulla myös tehtaanmyyjän edullisten hintojen, sekä 2-laadun valikoiman vuoksi. Elsan Ekopajan puoti onkin nykyään valloittava showroom jossa pääset kosketukseen aivan kaiken sen kanssa mitä me tällä hetkellä teemme. Jos olet oikein kiltti, niin tonttu saattaa viedä sinut jopa tehdaskierrokselle upeaan saippuatehtaaseen. Tervetuloa siis puotiimme nuuhkimaan ja kokemaan elämyksiä. Olemme osoitteessa Vuohkalliontie 9, 18150 Heinola. Avoinna olemme aivan jouluun asti joka arkipäivä kello 10-16. 
Elsan Ekopajan voi löytää joulun alla myös todella monesta paikasta! Saimme juuri parahiksi lisää auttavia tonttuja joulumyyjiksi. Tästä syystä olemme monessa mukana tänä jouluna ja tavoitat meidät näistä myyjäisistä:
-26.11.2022 Verlan joulumarkkinat Verlan tehdasmuseolla. Markkinat avoinna klo 11-16.
-2.12.2022 Lähituottajatori Heilan joulunavaus Heinolassa. Jenni on itse paikanpäällä Elsan Ekopajan hyllyillä kertomassa kuinka tuotteet syntyvät vain muutaman sadan metrin päässä lähituottajatorilta. Joulunavauksessa Jenni on paikalla klo 10-15.
-Porvoon Taidetehtaan joulumarkkinat 9-11.12.2022. Ohjelmassa on mm. kaunista kuorolaulua, Taidetehtaan Tanssikoulun nuoret esiintyvät ja Joulupukkikin on luvannut vierailla. Johanna on Elsan Ekopajan tuotteiden kanssa joulutunnelmissa. Pe 9.12. klo 12-18 La 10.12. klo 10-18 Su 11.12. klo 10-16
-FC kuusysi joulumarkkinat Lahden messukeskuksessa.Vuoden 2022 markkinat järjestetään jo peräti 39. kerran. Lahden messukeskuksen sisätiloissa toimii normaalisti vuosittain 250-300 näytteilleasettajaa ja yleisöä tilaisuudessa vierailee kymmeniätuhansia. Joulumarkkinat on lunastanut paikkansa lahtelaisten ja lähialueen väestön joulumielen ja -tunnelman keskuksena. Meillä iloiset myyjät paikalla la-su kello 9-17.
-Joulukylä Lahden torilla: Elsan Ekopajalla on oma pieni mökki Lahden torilla su 10.12.2022- to 16.12.2022. Olemme paikalla kuutena päivänä kello 10-19. 
Elsan Ekopaja huopasaippua
Valikoimassamme puodilla, verkkopuodissa sekä myyjäisissä on herkullisia joululahjaideoita valmiissa paketissa. Aivan uutena ideana ukrainalainen Maryna huovutti joululahjapaketteihin huopasaippuaa. Huopa on ihanaa kotimaisen lampaan villaa ja se syleilee hurmaavaa karpalosuo-saippuaa joka valmistui parahiksi joulua varten. Huopasaippua on monella tapaa hieno tuote ja voit lukea siitä lisää täältä.
Seuraathan meitä jo instagramissa tai facebookissa? Meillä on tulossa elämänmakuinen joulukalenteri joka julkaistaan joka päivä ennen joulua instagramissa ja facebookissa tilillämme @elsanekopaja . Joulukalenterissa luvassa ainakin kosolti joulusiivousvinkkejä, joululahjaideoita sekä tarinoita meistä ihmisistä Elsan Ekopajan takana. Koko Elsan Ekopajan tarina alkoi juurikin joululahjoista kaksi vuotta sitten. Tavataan joulukalenterisomessa!
Puhtoisin terveisin,
Mari ja Jenni Elsan Ekopajalta. 
 
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti