Keväisiä uutisia ja tulevia tapahtumia

Keväisiä uutisia ja tulevia tapahtumia

Keväisiä terveisiä Elsan Ekopajalta.

Meille on tapahtunut hyvin paljon kovin lyhyessä ajassa. Me naisyrittäjät Jenni ja Mari teimme melkoisen kevätsiivouksen niin omassa elämässämme, kuin yrityksemme kuvioissa. Osa muutoksista on ollut rankkoja, ja osa on tapahtunut kevein ja odottavin mielin. 

Faktoja on ihan hyvä joskus tarkastella. Jos yrittäjä maksaa tunnollisesti palkkaa työntekijöilleen, mutta ei itselleen, on tehtävä muutoksia. Jouduimme siis luopumaan kahdesta työtekijästämme, joiden työhön olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Onneksi ystävyytemme jatkuu kaikesta huolimatta ja molemmat aloittavat uudessa työssä aivan pian. Kun yksi ovi sulkeutuu, aukeaa aina monta uutta samaan aikaan.

Jo aiemmin tarkastelimme tilojamme ja luovuimme Tehtaanmyymälän liiketilasta. Nykyään teemme kaikki työt tehdashallissa, joka on osoittautunut yllättävän suureksi ja monikäyttöiseksi. Olemme jakaneet tiloja hyllyratkaisuilla ja saaneet aikaan monta erilaista "huonetta" ja saaneet kaikki toimintomme mahtumaan halliin mukavasti. Oven suussa on myös pieni "pistäytymispuoti", josta voi noutaa verkkokauppatilauksen tai käydä hakemasta täydennystä saippuavarastoihin, mutta ainoastaan silloin kun olemme itse paikalla. Nimittäin emme välttämättä joka päivä ole tavattavissa, tavoite on tehdä työtä myös kotoa käsin silloin kun emme valmista tuotteita. 

 

Haluatko mieluummin katsoa videolta kuulumisemme? Näet sen Youtube-kanavaltamme. Jos seuraat meitä, saat ilmoituksen aina kun lataamme lisää sisältöä Youtubeen. Ota meidän kanavamme siis seurantaan.

Mitä uutta?

Keväällä on tapahtunut myös ihania uusia asioita. Kun luovuimme monesta, alkoi luovuus kukkia aivan uudella tavalla. Olemme löytäneet uusia yhteistyökumppaneita ja luomme kuvioita pitkälle tuleviin vuosiin. Uskomme on vahva: yritykseemme, tuotteisiimme ja tekemiseemme. 

Etsimme tällä hetkellä lisää innostuneita jälleenmyyjiä porukkaamme. Vinkkaa meille suosikkipuotisi, jossa haluaisit nähdä tuotteitamme? Vinkin voit jättää blogin kommenttiin tai sähköpostilla puoti@elsanekopaja.fi 

Lue täältä, miten helppoa Elsan Ekopajan jälleenmyyjäksi on ryhtyä, ja miten palkitsevaa työ on. Ihanat jälleenmyyjämme kertovat oman tarinansa.

Täältä pääset katsomaan nykyiset jälleenmyyjämme kartalla. Löytyykö ketään sinun lähettyviltäsi?

Miten menee uutuustuotteillamme?

Elämäni koirat tuotesarja on ihastuttanut jo satoja herkkien koirien omistajia. Fanit ovat kiitollisia mm. palatuotteiden pesutehosta ja vaahdosta, hajusteettomuudesta, pesutuloksesta ja tassuvahan nopeasta vaikutuksesta. Youtubekanavaltamme löydät myös useita videoita koiran hoitoon liittyen

Etsimme tällä hetkellä kuumeisesti uusia jälleenmyyjiä koiratuotteille, jotta sinä voisit ostaa tuotteemme paikallisesti ja helposti. Autathan meitä ja kerrot sinun suosikki lemmikkituotemyymäläsi meille, jotta saamme tuotteet sinunkin lähellesi myyntiin. Lähetä meille viestiä somessa, kommentoi tähän blogitekstiin tai laita sähköpostia puoti@elsanekopaja.fi. 

Uudistunut siivoussaippua on innostanut monet kevätsiivoukseen. Anna siivoussaippua sai ylleen perhosrasian, jonka reiästä voit jo ennen avaamista aistia sitruksen ja laventelin tuoksun, ja mikäli et pidä kummastakaan, neutraalin tuoksuttomuuden.  Nyt jos koskaan tekee mieli siivota tehokkaasti ja luontoystävällisesti. Katso täältä esimerkkejä siivouskohteista, tällä videolla näytän miten helppoa ikkunoiden pesu on siivoussaippuasuihkeen avulla. 

Tiesithän, että yhdestä siivoussaippuapalasta voit valmistaa jopa 25 litraa tehokasta siivoussuihketta? Tämä on edullisin siivousaine markkinoilla, yhden pullon hinnaksi tulee siis vain 0,43€! Samalla säästät kertakäyttömuovia jopa 1,6 kiloa! Ja tehokkaampaa siivousainetta et markkinoilta löydä, joten laita sinäkin kodin siivouskaappi uusiksi, et tarvitse kuin yhden pienen palan. 

KEVÄÄN TAPAHTUMAT JA MESSUT:

Huhtikuussa lähdemme kahtena peräkkäisenä viikonloppuna ihmisten pariin. Olemmekin odottaneet messuvilinää jo koko pitkän kevään ja on ihana päästä puhumaan ihan oikeiden ihmisten kanssa lempiaisoistamme. Tässäpä nämä tapahtumat:

Yhdessä enemmän yrittäjämessut Heinolan Kailas-talolla 13.-14.4.

Messuilla tapaat laajan skaalan Heinolan alueella vaikuttavia iloisia yrittäjiä, tutustut palveluihin ja pääset juttelemaan monesta mielenkiintoisesta asiasta. Elsan Ekopajalla tapaat Jennin ja Marin keltaisessa teltassa. Meillä on huippuunsa hiotut messutarjoukset, jotka saat vain paikan päälle tulemalla. 

Lemmikkimessut Helsingin messukeskuksessa 20.-21.4.

Olemme niin iloisia näistä messuista! Kaikenkarvaisten lemmikkien näyttelyitä ja iloisia lemmikki-ihmisiä. Osastollamme tutustut tietenkin Elämäni koirat sarjaan, jota on myymässä iloinen Jenni ja koiraystävä Johanna

Tässäpä näitä kuulumisia oli. Mitä mieltä olet tekemistämme muutoksista? Kommentoi alle.

Terveisin Mari Tiira, Elsan Ekopajan perustaja. 

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti