7 x kevään uutuuksia!

7 x kevään uutuuksia!

Lanseeraamme helmikuussa seitsemän uutta tuotetta!

Viime syksy oli kiireistä tuotekehityksen aikaa Elsan Ekopajalla. Kuuntelimme asiakkaita herkällä korvalla ja kehitimme kovalla innolla.

Seitsemän uutta tuotetta saadaan pakettiin ja sinun hyppysiisi helmikuun aikana. Meitä jännittää ja olemme niin innostuneet, ettemme meinaa penkeissä pysyä. 

1. Ensimmäisenä uunista ulos tulee jotain mustaa.

Sisu saippua ennakkokuva

Meiltä on jo pitkään pyydetty aktiivihiili suolasaippuaa. Vastaamme kysyntään ja tämä raikas ja tehokas saippuapala on pian ostettavissa verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltämme! Tuote sopii erityisen hyvin kasvojen epäpuhtauksiin.

2.Sitten tuomme markkinoille aivan älyttömän monikäyttöisen ja kaikkien kasvojensa ihoa vaalivien tee-se-itse naamiotuotteen.

bentoniittisavi

Tämä tuote on niin monipuolinen ja tehokas, että sen pitää löytyä jokaisen kaapista! Pysy kuulolla, kerromme aivan pian lisää.

3. Lopulta meille rakkain juttu, aivan uusi tuotesarja koirille!

Elämäni koirat

Kehitimme yhdessä trimmausalan ammattilaisten kanssa luonnollisen ja hajusteettoman koirien hoivasarjan! Tämä ekologinen setti on lempilapsemme, sillä Calming bar palatuote oli niin toimiva Hessu-koiramme iholle ja sillä koiraansa pesseet ovat tulleet juosten hakemaan paloja lisää.

"Elämäni koirat"- nimeä kantava sarja on täysin luonnollinen ja valmistettu ilman lisättyjä hajusteita. Sarja sisältää kaksi erilaista palashampoota, palahoitoaineen,  tassusaippuan, sekä tassuvahapalan. 

Tuotteet on nimetty Marin ja Jennin elämän tärkeiden nelijalkaisten mukaan ja niitä ovat testanneet ihan oikeat koirat omistajineen. 

Tuotteet ovat yhtä hellävaraisia niin koirille, kuin niiden omistajille ja sopivat erityisesti hajusteettomuutta arvostaville asiakkaille. 

Kehitä tuotteita kanssamme!

Mikäli sinulla on joku tarve, jota emme ole vielä täyttäneet, kerrothan siitä meille! Valmistamme tuotteemme sinulle ja haluamme kuulla sinua. Laita meille sähköpostia puoti@elsanekopaja.fi ja kerro mitä haluaisit löytää ekologisesta valikoimastamme. 

Mutta tänä keväänä, pysy kuulolla, mikäli tämä uutuussarja puhuttelee sinua. Liity alla Elsan Ekopajan saippuaklubiin niin saat ensimmäisenä tiedon kun uudet palaset ovat ostettavissa.

Tuotekehittelyterveisin,

Mari, Jenni ja Aliisa

VERKKOKAUPPA

BLOGITEKSTIT

KOTISIVU

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti