Varainhankinta

Pilkkoset ja Elsan Ekopaja

Elsan Ekopaja ūüß° Pilkkoset Oy

Elsan Ekopaja on tehnyt tuoksuvaa varainhankintatyötä jo kaksi vuotta. Suureksi kasvamiseen vaaditaan kuitenkin usein muutoksia joita englannin kielellä kutsutaan sanalla "breakthrough". Marin lempieläimet, kanat, kuoriutuvat rikkomalla omalla nokallaan kovan ensikotinsa. On siis luovuttava, mentävä läpi, nokittava kuorensa auki, jotta pääsee seuraavaan vaiheeseen. Elsan Ekopajan varainhankinta kuoriutui tänä keväänä ja päätyi Pilkkoset-varainhankinnan osaaviin ja luotettaviin käsiin. Tässä kerromme tarinan siitä, kuinka kaikki tapahtui. 

Kumppanuuden alkutarina

Elsan Ekopajan perustaja Mari Tiira otti yhteyttä Pilkkosiin. Pilkkosista välittyi heidän arvojensa ja yrityksen kielen kautta juuri sellainen oikea ja lämmin energia, missä on hyvä ihmisen olla. Jo ensimmäisessä puhelussa Mari Tiiran ja yrittäjä Matti Skutnabbin välillä löydettiin luonteva yhteys ja alettiin käyttää sanaa Kumppanuus.
Kävi ilmi, että Pilkkosille on vuosien varrella ehdotettu monenlaisia tuotteita myyntiin ja arviossa käy paljon tuoteryhmiä. Ensimmäisen kerran Pilkkosten historiassa jokainen tuotearviointiin osallistuva oli välittömästi ihastunut ja varma siitä, että Elsan Ekopaja sopii täydellisesti Pilkkosten tuoteperheeseen.
Mari Tiira ja Jenni √Ąij√§l√§, Elsan Ekopajan yritt√§j√§t, tapasivat ensimm√§isen kerran koko Pilkkoset-tiimin teamsin v√§lityksell√§ kev√§√§n korvalla. Kumppanuuden aloitus tuntui helpolta ja pienen Elsa-tyt√∂n tarina kosketti jokaista osallistujaa. Tapaaminen loi turvallisen ja l√§mminhenkisen pohjan yhteiselle menestystarinalle.
Matti on luonut menestystarinoita pitkäjänteisellä ja oivaltavalla työllä. Mari taas perustaa tekemisensä uusien ideoiden ja niiden hiomisen virtaukseen. Yhdessä näistä voimista saatiin hiottua kaunis kokonaisuus koko tiimin avulla. 
Pilkkosten pitkä kokemus varainhankinnan alalta ja Elsan Ekopajan rakkaus väreihin, luontoon ja tuoksuihin on luonut jotain aivan uudenlaista, raikasta ja lämmintä ryhmien varainhankintatyöhön.
Elsan Ekopajan tuotteet löytyvät nyt Pilkkosilta ja olet lämpimästi tervetullut aloittamaan kanssamme myyntikampanjan.
Ota meihin yhteyttä: https://pilkkoset.fi/varainhankinta/aloita-ennakkomyynti/  Asiakaspalvelu on sinuun yhteydessä ja antaa ohjeet ja vinkit onnistuneeseen kampanjaan.

 

 

 

Yhteydenottolomake