Palavoide joka hoitaa ihoa

Palavoide joka hoitaa ihoa

Esittelemme nyt melkoisen tehopalan, joka on jo satojen asiakkaidemme kestosuosikki. 

Hunaja-suklaa palavoide

Hunaja-suklaa voidepala

Blogin kirjoittaja on Mari Tiira, Elsan Ekopajan perustaja

Mari Tiira

Hunajasuklaa palavoiteen nimi

on melko herkullinen. Niin on myös ilmeisesti itse palanen. Perheemme ihmiset eivät ole palaa maistelleet, mutta Marin koira Siru kyllä löytää voidepurkin, jos sellainen jätetään pöydälle. Tämä johtuu siitä, että Sirun halkeilevia tassuja voidellaan usein Hunajasuklaa palalla, joten hän tuntee tämän palan tuoksun ja maun jopa purkin ollessa suljettu. Siru puree purkin auki, mättää rasvat sisuksiin ja röyhtäisee onnellisena. Ja vaikka vallattoman Siru-koiran turkki kiiltää pari viikkoa rasvan syömisen jälkeen, emme silti suosittele palaa sisäiseen nautintoon, ainoastaan iholle ja tassuille. 

Kuvassa Siru poseeraa Sheavoidepurkin kanssa. Yleensä Sirun tassut hoidetaankin tällä: Sheavoiteella. 

Hunajasuklaa palavoidetta on aivan ihana tanssittaa iholla. Sen tuoksuva pehmeys on jotain sanoinkuvaamatonta. Seuraavaksi avaamme palavoiteen sisältöä sinulle jotta ymmärrät, miksi Hunajasuklaa palavoide todellakin toimii!

Ensimmäiseksi todella hieno asiakaspalaute:

Hunajasuklaa palavoide

 

*****Asiakkaamme, joka on käyttänyt Hunajasuklaa palavoidetta lapsensa atooppiselle iholle jo pitkään, laittoi meille kuvia ennen ja jälkeen. Hän oli lähtenyt työmatkalle ja unohtanut kertoa lapsen hoitajalle, että tämän ihoa pitäisi rasvata pesun jälkeen Hunajasuklaa palavoiteella. Jo kolmessa päivässä olivat lapsen reidet muuttuneet punaläikkäiseksi ja kutiaviksi. Asiakkaamme aloitti kotiin palattuaan uudestaan lapsen ihon rasvauksen palavoiteella, ja kolmessa päivässä oltiin taas takaisin terveessä ja kutiamattomassa ihossa. Asiakkaamme oli niin kiitollinen palavoiteen tehosta, että otti kuvat lapsen reisistä ja lähetti ne meille. Kiitos tästä upeasta tarinasta äidille. 

Mitä Hunajasuklaa Palavoide sitten pitää sisällään?

Sisältää Kaakaovoita
Kaakaovoi sisältää runsaasti rasvahappoja, ja sillä on kyky kosteuttaaja ravita ihoa, sekä parantaa sen kimmoisuutta. Kaakaovoin rasva muodostaa suojakerroksen ihon pinnalle ja lukitsee sisäänsä kosteutta. Kaakaovoi sisältää runsaasti luonnollisia kasviyhdisteitä, joita kutsutaan fytokemikaaleiksi. Kaakaovoi on huoneenlämmössä kova kasvivoi, joten se pitää Hunajasuklaa palan palamuotoisena. 
Sisältää Extra Neitsyt Kookosöljyä
Kookosöljy auttaa kosteuttamaan ihoa, lievittää tulehdusta, nopeuttaa haavojen paranemista ja hoitaa aknea.

Hunajasuklaa palavoide on ihoa suojaava ja hoitava pala jota voi hieroa suoraan iholle. Tässä palan käyttökohteita:

-Kovettuneet jalkapohjat. Voitele jalat ennen nukkumaanmenoa ja laita sukat jalkaan. Näin moninkertaistat voiteen kosteuttavan tehon. Jalkojen hoidossa emme suosittele lainkaan kuolleen ihon pois raspaamista. Itse asiassa olemme huomanneet, että jalkapohjat kasvattavat kiihtyneempään tahtiin lisää kuivaa ihoa, jos se raavitaan pois. Pelkkä pesu, rasvaus palavoiteella ja sukat yöksi on paljon tehokkaampaa pidemmän päälle. Jos pidät jalkakylvyistä, ota toki sellaisia, mutta jätä höylääminen pois ja siirry pehmeämpiin keinoihin. 

***** Erinomainen tuote, viiden tähden tuotearvio

Tämä tuote yllätti todella positiivisesti: Olen kokeillut erittäin kuivien jalkapohjien ja halkeilevien kantapäiden hoitoon kymmeniä tuotteita, ja tämä on ainoa joka on aidosti toiminut! Muutamassa päivässä jalkapohjat ovat huomattavasti pehmeämmät, halkeilu on loppunut ja iho on jopa hoidetun ja hyvinvoivan oloinen. Vahva suositus tälle tuotteelle.               -Kaisa Kanninen

 

-Kynsinauhat ja kuivat kädet. Palaa on mukava kuljettaa mukana vaikka käsilaukussa. Aina käsipesun jälkeen ota pala käteen, pyöräytä hiukan käsissä ja levitä voide käsiin. Kuivien kynsinauhojen tehohoitoon pyöräytä palan kulmaa kynsinauhoissa ja levitä voide sormilla. 

-Käytä Hunajasuklaa palavoidetta suihkun jälkeen kostealle iholle. Näin palavoiteen ominaisuudet lukitsevat suihkun jälkeisen kosteuden ihoon, eikä iho pääse kuivumaan. 

-Kaikki kuivat ihoalueet. Erityisesti talven kuivattama iho. Kokeile atooppisen ihon hoitoon täsmähoitona. Hunajasuklaa palavoide on toiminut silloinkin, kun apteekin lääkevalmisteet eivät enää ole auttaneet.

-Sisältää Kotimaista Camelina öljyä.
Camelinaöljy on tehokas kuivan ihon hoitaja, koska se lisää ihon kosteutta, parantaa talirauhasten toimintaa ja tehostaa ihon kimmoisuutta. Camelinaöljy rauhoittaa ja torjuu tehokkaasti ihon punoitusta ja tulehdusta. Sen antibakteeriset ja antiseptiset ominaisuudet torjuvat luonnollisesti  mikrobeja, auttaen estämään bakteerien kasvua iholla. Siksi Camelinaöljy on hyödyllinen ärtyneelle atooppiselle iholle, sekä Akneiholle. Camelinaöljyn rasvahapot ja e-vitamiini kosteuttavat, suojaavat ja rauhoittavat ihoa. Sopii erityisesti herkän ihon hoitoon. 
Runsas määrä rasvahappoja ja tokofereoleja tekevät Camelina öljystä kosteuttavan, suojaavan ja rauhoittavan. Camelina öljy torjuu tehokkaasti myös ihon punoitusta ja tulehdusta, joten se sopii mainiosti herkälle, hauraalle ja ekseemaholle.
Katso Youtubesta video, jossa Mari Tiira vierailee lähituottajamme Suomen Kasviöljyt oy Tarja Lehmuskannan Camelinapellolla.
Elsan Ekopaja youtube

Tässä erään asiakkaamme palaute Hunajasuklaa palavoiteesta: Enlanniksi sekä suomennettuna.

*****"While visiting the 'I Love Me' event at Messukeskus, I came across the Elsan Ekopaja stand. I didn't know anything about the brand, but based on what I saw at the stand, it seemed they are producing natural cosmetics. For a few months, my 2.5-year-old daughter had been struggling with dry patches on her skin. We tried both natural cosmetics and pharmaceutical products, but nothing helped. It was only when I started using the "Hunajasuklaa palavoide" that the patches disappeared after just one week of use! Thank you so much! My daughter's skin has recovered, all thanks to your cosmetics!" -Emilia KvD

*****"Käydessäni Messukeskuksessa 'I Love Me' -tapahtumassa törmäsin Elsan Ekopajan osastoon. En tiennyt mitään brändistä, mutta sen perusteella, mitä näin osastolla, vaikutti siltä, että he valmistavat luonnonkosmetiikkaa. Muutaman kuukauden ajan 2,5-vuotias tyttäreni oli kamppaillut kuivien läiskien kanssa ihollaan. Kokeilimme sekä luonnonkosmetiikkaa että lääkevalmisteita, mutta mikään ei auttanut. Vasta kun aloin käyttää "Hunajasuklaa palavoidetta", läiskät katosivat vain yhden viikon käytön jälkeen! Iso kiitos! Tyttäreni iho on toipunut, kaikki kiitos teidän kosmetiikallenne!" -Emilia KvD 

Hunajasuklaa voidepala ei tunnu öljyiseltä ja imeytyy nopeasti.

Tämä johtuu mm. palan rasvakoostumuksesta, sekä siitä, että palavoiteeseen on lisätty hieman kotimaista perunajauhoa. Perunajauho helpottaa myös tuotteen levittämistä ja pitää palan koossa paremmin. 
Sisältää Mehiläisvahaa
Mehiläisvahalla on monella tapaa hyödyllistä iholla:
Mehiläisvaha muodostaa suojaavan esteen ihon pinnalle, suojaten ihoasi ympäristön ärsykkeiltä ja ankarilta sääolosuhteilta. Mehiläisvaha on erityisen poikkeuksellinen vaha, koska se ei tuki ihohuokosia (non-comedogenic), antaen ihon hengittää vapaasti. Tämä tekee mehiläisvahasta erityisen hyödyllisen aknealttiille ja herkälle iholle. Mehiläisvahan muodostama este suojaa ihoa ulkoisilta ärsytyksiltä, mutta myös lukitsee kosteuden ihon sisään ja siten auttaa ihoa pysymään pehmeänä ja kosteutettuna. Mehiläisvahalla on fantastiset ihoa pehmentävät ominaisuudet ja se parantaa ihon kimmoisuutta auttaen vähentämään ikääntymisen merkkejä. Mehiläisvaha on anti-allergeeninen, tulehdusta ehkäisevä, antioksidanttinen, antibakteerinen ja mikrobisidinen. Nämä
ominaisuudet pidentävät palavoiteen käyttöikää ja vähentävät ihoärsytystä.

***** Voidepala on todella hyvää kuiville jaloille. Lisäksi tuoksu on miellyttävä. Tykkään kovasti! -Tanja

Sisältää Sheavoita
Sheavoi sisältää ihoa hoitavia rasvahappoja.
Sheavoi helpottaa iho-ärsytystä.
Sheavoi sisältää kahta iholle tärkeää antioksidanttia:vitamiinia ja E-vitamiinia
Sheavoi helpottaa eksaaman ja atopian oireita
Sheavoi muodostaa iholle myös lievän aurinkosuojan, vastaten SPF 3-4 tasoa. 
Sheavoide ei aiheuta allergiareaktiota pähkinä-allergisille.
 
Sisältää Jojobaöljyä
Jojobaöljyllä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka auttavat hillitsemään hankausta ja halkeilua, vähentämään kuivumisen aiheuttamaa punoitusta, lieventämään ekseeman ja ruusufinnin vaikutuksia. Jojobaöljy rauhoittaa ja pehmentää ihoa.  Jojobaöljyn sisältämä E-vitamiini ja B-kompleksivitamiinit korjaavat ihovaurioita. 

Mitä Hunajasuklaa palavoide ei sisällä?

Vettä. Markkinoilla on runsaasti voiteita, joiden pitoisuudesta suurin osa on vettä. Vesipitoisille voiteillekkin on paikkansa, mutta kuivan ja atooppisen ihon hoidossa niistä ei aina ole hyötyä.
Säilöntäaineita: Vesipohjaisten voiteiden valmistus vaatii aina säilöntäainetta, jota palamuotoinen voide taas ei tarvitse. Monet ovat tietämättään pitkällä aikavälillä herkistyneet kosmetiikan säilöntäaineille, ja siksi reagoivat vesipohjaiseen kosmetiikkaan jopa rajulla allergiaoireistolla. 
Palmuöljyä: Kosmetiikan raaka-aineista iso osa on johdettu halvasta palmuöljystä. Kuluttajalla ei ole edes mahdollisuuksia selvittää, mitkä raaka-aineet ovat palmuöljystä johdettuja, ja sitä myötä vahingollisia ympäristölle. Hunajasuklaa palavoide sisältää pelkästään ravitsevia ja puhtaita, ympäristöä vahingoittamattomia rasvoja ja öljyjä. 
ei palmuöljyä
Mineraaliöljyä. Petroleumi on edullinen kosmetiikan raaka-aine ja sitä käytetään yleisesti voiteissa, huulirasvoissa ja salvoissa. Petroleumi on valmistettu raaka-öljystä, siitä samasta aineesta, josta autojen moottoriöljy ja polttoaineet tulevat. Petroleumin valmistuksessa tarvitaan kovia kemikaaleja, raaka-öljy pitää puhdistaa ja vaalentaa, jotta se kelpaisi kosmetiikan raaka-aineeksi. Haitta-aineiden pitoisuuksia ei kuitenkaan tarvitse mitata, joten petroleumin koostumus voi vaihdella suuresti eri erien välillä. Kosmetiikan raaka-aineena petroleumi/vaseliini on edullinen, mutta sillä on taipumus muodostaa kalvo ihon päälle, jonka läpi iho ei pääse hengittämään. Tämä näkyy esim. siinä, että huulirasvan käyttö ei auta, vaan lähinnä lisää rasvaamisen tarvetta. Emme myöskään pidä tämän öljyn ympäristövaikutuksista, ja siksi ajattelemmekin, että tämä raaka-aine saa meidän puolestamme jäädä muovi-ja autoteollisuuden käyttöön. 
Muovia: Hunajasuklaa palavoide tulee kätevässä metallirasiassa. Ruostumaton purkki voidaan uudelleenkäyttää vaikka pikkutavaroiden säilytyksessä. 

Lopuksi lyhyt yhteenveto Hunajasuklaa palavoiteen raaka-aineiden vaikutuksista sinun ihollesi:

Palavoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Hunajasuklaa palavoiteen käyttö suihkun jälkeen lukitsee kosteutta ihon sisään. Palavoiteella on tulehdusta ja ihorikkoja korjaavia vaikutuksia. Voide tuo ihon tarvitsemat vitamiinit ja rasvahapot ihon syvempiin kerroksiin asti. Palavoide suojelee ihoa ulkoisilta ärsytyksiltä ja ilmastolta mutta antaa ihon hengittää luonnollisesti. Erityisen hyödyllinen palavoide on kuiville ja lohkeaville kantapäille sekä atooppisiin ihokohtiin. 

Kuinka käytän Hunajasuklaa palavoidetta?

Hiero palaa käsissä ja levitä voidetta iholle. Voit myös hieroa palaa suoraan kuiviin ihonkohtiin kuten kynsinauhoihin ja kantapäihin. Käytä erityisesti suihkun tai saunan jälkeen kostealle iholle. Palavoide tulee metallirasiassa, jossa sitä on mukava säilyttää ja kuljettaa mukana. 

Huom! Pala sisältää öljyjä jotka sulavat kuumassa. Älä säilytä palaa kuumassa autossa tai auringonpaisteessa! Voide saattaa hieman sulaa ja menettää muotoaan, mutta se on edelleen käyttökelpoista.

Lopuksi tarina siitä, miksi palautteen antaminen auttaa aina:

Hunajasuklaa palavoiteen tuoksu on monen mielestä upea, mutta toisille taas turhan voimakas. Otimme asiakkaidemme palautteesta kiinni, ja tuotekehittelijämme Aliisa muokkasi palavoiteen reseptiä niin, että tuoksun määrä väheni reippaasti. Hunajasuklaa palavoide tuoksuu edelleen ihanalta, mutta niin ettei siitä ole käyttäjälle, taikka tuoksuherkille tovereille haittaa. Olemme todella kiitollisia palautteistanne, jos sinulla tulee mitään, hyvää tai kehitettävää, laita ihmeessä kommentteja joko tähän blogiin, tai sähköpostitse: puoti@elsanekopaja.fi.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti